Post by nvesginsioburglust on Feb 24, 2022 13:09:30 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai padidina pinigus ▞▞▞
▞▞▞ WinWing: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Minkšta miela, lygi grafika. Geras įgūdžių patikrinimas per kulkų bangas. Kartais nustebinsi, kad prasibraipi. Leidžia pasivažinėti ant telefono ekrano krašto. Greitas kvėpavimas ir vėl atgal. Kaip banga po bangos linksmybės. Progresuojančios bangos nuo lengvos iki kulkų lietaus, per kurias tik greiti evakuacijos keliai. Nepriverstas ar spaudžiamas žiūrėti skelbimus. Bet galimybė pridėti papildomo šurmulio esant sunkiai bangai. Ne per geriausius ginklus. Malonu.
Iš pradžių skyriau 5, bet perkelsiu jį į 3, nes kūrėjai aiškiai pasakė, kad ketina ir toliau leisti laivus, už kuriuos tik pinigai. Kai turėdami daugiau patobulintų laivų pagerinsite bendrą statistiką, o laivai bus užrakinti už mokamų sienų, jūs aiškiai atstumsite visus, kurie ilgainiui gali žaisti. Blogas žingsnis ilgaamžiškumui ir daugiau negaliu rekomenduoti šio žaidimo.
WinWing: Space Shooter Arcade rxqt
WinWing: Space Shooter Žaid. automat. qcfb
Geras archero / shoot em up hibridas, tačiau keli dalykai neveikia. Negalite nieko gauti nemokamai, nežiūrėdami skelbimų ar nemokėdami, net kasdienių „nemokamų“ skrynių ar kovos apdovanojimų. Žaidimas yra gana griežtas su tais „nemokamais“ dalykais, nuo kurių prasideda, o rng yra blogas. Neblogas progreso jausmas. Galiausiai žaidimas VALGO per bateriją: 20 minučių seansas suvalgo 40% mano akumuliatoriaus. Kiti „gražesni“ žaidimai suvalgytų daug mažiau nei 10 proc.
Kopėčios yra mažiau įgūdžių nei ugnies galia. Taigi jums reikės šlifuoti, kad padidintumėte lvl. Kiekviename žaidime gausite 1 tęsinį, bet atrodo, kad yra apribojimas, kiek kartų galite žiūrėti tęsinio skelbimą. Priešingu atveju 1 tęsinys kainuoja brangakmenius. Grafika gera, tačiau valdymas yra sudėtingas, kai lėktuvas yra ant įrenginio krašto. Yra mūšio leidimas ir dvi VIP pakopos. BŪDAS Per daug $ už mūšio leidimą ir aukščiausią VIP lygį. už 3/5 žvaigždutes. Po kelių savaičių žaidimo nepavyksta.
Žaidimas kartais išmuša jus iš lygio, kai pirmą kartą jį paleidžiate, bet vis tiek apmokestinami žaidimo lygiu
Negaliu žaisti paskyros išjungtos.. ** Žaisti nuo pirmo paleidimo iki pavadinimo winwing Ir aš ištrinu gal pernai nepamenu Prieš savaitę vėl įdiegti ir paskyra išjungta..........
Labai smagu, man taip smagu, o puiku yra tai, kad tai nėra sudėtinga, kaip kai kurie kūrėjai kuria savo žaidimus, bet tai yra fantastiška!! Aš ką tik žaidžiau atnaujintą žaidimo versiją ir tiesą pasakius nemaniau, kad šis žaidimas gali būti geresnis, bet dieve, tai, ką padarė kūrėjai, yra neįtikėtina, tai yra fantastiška, aš praleisiu daug valandų dėl to. vaikinai ir merginos tęsia nuostabų darbą!!
Padorus, bet išinstaliavau po pirmos misijos paleisdamas žaidimą dėl prastos grafikos, viskas neaiški ir sunkiai skaitoma, bet dėl kokybės rašo, kad normali ir negaliu pakeisti
WinWing: Space Shooter Arkade cmxx
Geras žaidimas. Jis panašus į lanką, bet su ginklais ir lėktuvais. Žaidimo dizainas atrodo lygiai taip pat kaip clash royale. Bet tai geras žaidimas. Labai greitai įkaista telefonas.
Pacific Warships: Naval PvP Akčné chj
Geras žaidimas su geru potencialu. Galbūt su kooperatyvu būtų dar geriau. Deja, norėdami progresuoti, turėsite išleisti pinigų šiam žaidimui. Jūs įstrigote su B rango kovotoju, nebent išsikrausite pinigų. Jei norite progresuoti, galite arba valandų valandas šlifuoti, arba tiesiog mokėti. Akivaizdu, kad renginiai skirti žaidėjams, kurie nori išleisti. Nėra pinigų? Šis žaidimas ne tau. Nors būtų pasiruošęs mokėti, bet neverta. Buvo gerai, kol neužstrigai.
Žaidimas yra įdomus, turi gražią grafiką ir efektus, tačiau reikia šiek tiek patobulinimų: PRIEDĖJIMAS po žiūrėjimo siunčia pranešimą apie tai, kad pasiekė limitą arba kažkas, be to, neduoda atlygio už jo žiūrėjimą. Ar DABAR žiūrime skelbimus NEMOKAMAI? Gauni pinigus, mes nieko negauname. Atvyksta motininis laivas, velka lėktuvą link JAU sunaikinto priešo kulkos ir lėktuvas padaro žalą arba sunaikinamas. POVEIKIO APRAŠYMAS Kuo skiriasi patrankos, dronai ir tt??! Ar mes turėtume atspėti?
Mėgaukitės žaidimu ir žaiskite jį visą laiką, išskyrus elektros linijas ir visas bombas, uždengiančias visą ekraną kovojant su bosais. galių ir daug raketų bei lazerių vienu metu atskrenda į jus, todėl jūs niekaip negalite žengti į priekį, aš taip pat turiu duoti 👎🏿 tam. Tikimės, kad galėsite juos sumažinti, kad žaisti būtų smagiau. Bet patinka žaisti, 😊 Ačiū už pramogą.
Geras žaidimas tik Airidas tylek supeatai
Puikiai veikia, net jei elementų reikšmės (statistikos blokai) yra W.I.P. Neteko susidurti su modeliu, kuris būtų pernelyg atsitiktinis, kad būtų išvengta, ir jie turi pakankamai įvairių kulkų tipų ir efektų, kad viskas būtų įdomu. Puikus žaidimas mobiliesiems.
Aš skyriau šiam 1 žvaigždutę, man labai patiko žaisti iki šio žaidimo jau beveik metus, bet šis naujausias atnaujinimas, dabar jo negalima žaisti, jei nesate prisijungę, o atlygis tikrai nemalonus. Kas atėjo su šia idėja, tada kūrėjas paleidžia be idėjų pašalinimas atrodo realybė ir grįžkite į žaidimą vanagas, viskas šiame naujausiame atnaujinime yra kopijuojama ir kaip besivystančios šalys galės toliau žaisti šį žaidimą, gėda, kad galvojate tik apie savo kišenes, o apie jų didėjimą
Žaidžiau 70h prieš peržiūrą, tikėdamasis skirti daugiau nei 3 žvaigždutes, bet vietoj to... Pats žaidimas yra ok, su neblogu atlygiu už lygių baigimą ir skelbimų žiūrėjimą (nepuiku, bet vis tiek geriau nei dauguma). Galite mokėti greičiau, bet to nereikia. Tekstas laužyta anglų kalba. Dabar blogai: 5 geriausius iš 15 naikintuvų galima įsigyti tik už tikrus pinigus, 200 €, jei norite visos įrangos. Kartais užšąla. Dar blogiau, jis netgi praranda ryšį be jokios priežasties, negalite pajudėti, sustoti ir prarandate.
Pakeičiau savo apžvalgą į 3 žvaigždučių, nes dabar aš patiriu erzinančius nepageidaujamus iššokančius skelbimus žaidime... labai erzina. Išleidžiu pinigus šiame žaidime, o ne žaidžiu nemokamai, todėl nesitikiu jokių skelbimų, išskyrus tą, kurią noriu pamatyti. Jei vis tiek matau nepageidaujamus iššokančiuosius skelbimus, pakeisiu savo apžvalgą į 1 žvaigždutę. & Jei tai tęsis, žaidimas bus pašalintas. Sujaukėte pramogą
Šis žaidimas yra visiška šiukšlių dėžė. Lėktuvas, kuriuo jie jus išskrenda, yra per savaitė. Valdikliai yra labai lėtas, kad tinkamai išvengtumėte, o kai bandote nušauti priešus šonuose, jūsų šūviai nukrypsta link centro. Dauguma lazerių ir stiprintuvų miežių suteikia jums teisingumo. Bosai yra per stiprūs tam, ką gali padaryti lėktuvai. Grobio sistema yra visiška netvarka. Jūs, miežiai, gausite pakankamai monetų/medžiagų, kad pasistumtumėte. Mano pasiūlymas; ŽAISKITE HAWK: FREEDOM SQUADRON. padėkosi man vėliau.
Pamatę, kad kūrėjai manė, kad geriau ištrinti mano 3 žvaigždučių apžvalgą. Tai yra MONEY GRAB žaidimas. Pagrindai kainuoja nelogiškai daug brangakmenių arba jums reikia išleisti pinigus. Ši „Archero“ skrydžio versija (net žaidimo išdėstymas nukopijuotas) nėra verta jūsų laiko ar investicijų, nes jūsų atlygis geriausiu atveju yra juokingas. Be to, žaidime rašoma, kad žaidime atsisiunčiama 2 mb, kai atsisiunčiama 14+ mb, kas yra susiję... Ką jie gali atsisiųsti ir slepia, kad aiškiai apie tai meluotų... Pašalinta.
Puikus žaidimas, puiki grafika ir garsas.
Google reklama, reklama kartais neveikia, man užstrigo. Per daug reklaminio skelbimo.
Labai paprasta naudoti ir žaisti
Man patinka šis žaidimas. Gana smagu. Bet numetu jį iki 2 žvaigždučių, nes dabar du kartus, kai renkuosi žiūrėti reklamą už atlygį, iš karto gaunu siuntimą į google play parduotuvę, kad galėčiau ką nors parsisiųsti. Nenurodoma, kas tai buvo, tik keistas ekranas sako, kad kažkas atsisiunčia. Jei tai kartosis, aš baigsiu. Joks kitas žaidimas, kurį nežaidžiu, to nedaro.
Prieš metus žaisdavau šį žaidimą šiuo planšetiniu kompiuteriu. Dabar jis pradeda įkelti, tada mikčioja ir užsidaro. Planšetė veikia gerai. Jame žaidė šimtus žaidimų. Net negaliu įsitraukti į žaidimą, kad pakoreguotų kokybę
Smagu žaisti dėl malonumo.
Šis žaidimas yra šaunus, bet kartais iškyla problemų, jei atidarau langą, jis tiesiog išeina iš jo, pavyzdžiui, juodas ekranas ar kažkas, kai pirmą kartą jį atsisiunčiau, tada po savaitės tai nutinka vieną kartą, tada man reikia jį ištrinti, bet mano programos duomenys ir Esu labai liūdna, nes kai kurie mano kovotojai ir mano įranga yra reta ir neįprasta, o daugelis įprastų (pirmą kartą atsisiunčiant), tada tai atsitiko, aš pasakiau savo smegenyse, galbūt man reikia jį ištrinti, ir esu labai nusivylęs, kad tai padariau, pradėjau iš naujo ir atsitiko iš naujo dabar sutvarkyk, pls!
Pažodžiui Plane Archero. Ir pagrindinio meniu vartotojo sąsaja yra tokia pati kaip Achero meniu su labai mažais pakeitimais. Tačiau tai dar blogiau nei „Archero“ yra tai, kad jūsų nykštis, kuriame turite judėti per visą ekraną, kad galėtumėte manevruoti savo planu, blokuoja didelę ekrano dalį. Taigi greičiausiai būsite nukentėję nuo už nugaros besisukančių priešų, nes tiesiogine prasme jų nematote. Aš tai ne, dawg.
Žaidimas patinka iki šiol. Vienintelė problema yra ta, kad žaidimas kartais užšąla. Redaguoti. Šiandien prisijungėte ir buvo visiškai iš naujo nustatyti. Net praradau prenumeratos statusą. Padėkite kūrėjai
Pradedu žaisti gana anksti ir iki šiol man sekėsi, bet skaitant kitų žaidėjų atsiliepimus atrodo, kad bus daug skelbimų. Aš asmeniškai neprieštaraučiau tiesiog nusipirkti žaidimą ir baigti su tokiais dalykais
Valdikliai yra gražūs. Idėja panaši į Archero, tačiau jos žaidimo būdas labai skiriasi. Keliaudami nuolat fotografuojate. Tai puikus „Bullet Hell“ stiliaus žaidimų mišinys. Dar keli patobulinimai ir būtų gražesnis žaidimas, leidžiantis laiką. Turiu problemų dėl „Visada prisijungęs“ tipo, kai negalite gauti savo kasdienių apdovanojimų neprisijungę. Būtų puiku, jei galėtumėte reikalauti dienos atlygio net neprisijungę ir tada paskatintumėte žiūrėti reklamas.
Štai dar vienas pavyzdys; Aš pavargau nuo Archero klonų, bet noriu daugiau į Archero panašių žaidimų. Tai „shoot'em up“ stilius ir yra naujas, bet pažįstamas. REDAGUOTI: 4 skyriaus bosas neišeis, todėl negaliu užbaigti etapo, kad pažengčiau į priekį. Pataisykite tai.
Aš atsiprašau už nepatogumus. Prireikė šiek tiek laiko, kol mano paskyra buvo parodyta. Bet apskritai dabar naudodamas savo pradinę paskyrą esu labai patenkintas žaidimu, tai tikrai nuostabu, tikiuosi, kad prie žaidimo bus pridėta daug daugiau, įskaitant kelių žaidėjų režimą.
Žaidimas skirtas laimėti, jūsų oponentai surengs kamikadzės ataką... bet išskyrus TAI... tai padorus žaidimas.
Tai lankas su lėktuvais. Pajamų gavimas ir žaidimo dizainas yra labai panašūs. Vis tiek tai gerai atrodantis žaidimas. Verta pabandyti.
Rhe yra linksma, bet tiek daug šlifavimo. Ir tada blogiausia yra žaidimo duomenys, kurie atsisiunčiami į talpyklos katalogą, kuriuos gali ištrinti kokia nors švaresnė programa ir kai kurie OĮG įdiegti metodai talpyklai išvalyti. Padarykite, kad šie žaidimo duomenys būtų patogesni tokiam riboto duomenų plano asmeniui kaip aš
O, taigi jūs raginsite mane po kiekvieno lygio, kad įvertinčiau šį žaidimą, nors man nepavyko iki galo jo žaisti ir sužinoti tikrosios žaidimo vertės? Gerai. Štai jums 1 žvaigždutė. Ir net negalvokite apie tai, kad man atsakysite, kad su savo rūpesčiais susisiekčiau / atsiųsčiau kūrėjams el. laišką. Aš sakau JUMS vienintelį savo rūpestį. TU jiems tai pasakyk. B*tch.
Apskritai puikus ir jaudinantis žaidimas. Vienintelis dalykas, kurį galite padaryti, tai leisti žaidėjams išjungti vibraciją. Reikalas tas, kad norėjau žaisti naktį, bet vibracija buvo tokia garsi. Ačiū už nuostabų žaidimą
WinWing: Space Shooter Žaid. automat. gjbn
Sveiki winwing komanda! Turiu klausimą, todėl neseniai nusipirkau parinktį „(20,00 USD) pasirinkite, ką mokate“. Iš pradžių viskas buvo gerai, bet kai kitą kartą pradėjau žaidimą, daikto nebėra. Kaip išspręsti šią problemą?
Prieš išleidžiant šį žaidimą, aš išbandžiau demonstracinę versiją ir žaidimas yra gana sklandus, iš esmės labai geras. Grafika yra 10/10. Taigi grįžau į žaidimą ir negavau nemokamo lėktuvo, bet suprantu kodėl. Tada nuėjau į parduotuvę ir ten buvo pasiūlymas įsigyti naują lėktuvą ir maniau, kad turėsite nusipirkti lėktuvą, kad gautumėte, kai iš anksto užsiregistruosite, kai tik žaidimas pasirodys.
Nemaloni patirtis. Neturi įdomaus faktoriaus, kad žaidėjai liktų žaisti. Galiu tik žaisti iki lv8 ir pamatyti, kad nepadariau jokios pažangos. Priešo įėjimas su nepažeidžiamumu yra velniškai erzina. Kai kurių sviedinių neįmanoma išvengti, todėl reikia juos užtaisyti. Boss hit box yra nepatogus. Apskritai bloga patirtis ir labai bendras žaidimas. Žaidimas ne tik neišsiskiria, bet ir sukurtas taip, kad būtų ypač švelnus. Pašalinta.
Archero su lygumomis. Tylus geras žaidimas su didžiuliu atlyginimu už pergalę. Pirmąsias 10–15 minučių galite padaryti lengvai, o vėliau, nebent išmestumėte visus pinigus, mėnesius žaisite tame pačiame lygyje ir niekur nedingsite, kad ir koks geras esate.
Puiki žaidimo visapusiška programa. Skelbimai visai negadina žaidimo. Man nereikėjo išleisti pinigų ginklams atnaujinti. Vienintelė programa, kuri liko įdiegta. 10/10