Post by nvesginsioburglust on Feb 24, 2022 13:27:37 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knife Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knife Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک پول بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Knife Hit 2022 version ▞▞▞
من این بازی را دوست داشتم اما تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد.
بازی خیلی اشغال بود
Knife Hit არკადული nffh
خوبه سرگرمی واسه اوقلت فراغت
به شخصه من واقعا عاشق این بازی هستم! بله، البته، تبلیغات شیطان است، اما من واقعاً اهمیتی نمیدهم. ویژگی های زیادی برای جبران وجود دارد، و برای چنین بازی ساده ای، طرح ها و سطوح آنقدر به خوبی نشان داده شده اند که تحت تأثیر قرار گرفتم. این بازی به صورت آفلاین نیز کار می کند، بنابراین وقتی در جاده هستم نیازی به هدر دادن داده ها نیستم شخصاً این بازی عالی است و من آن را به دوستانی که به دنبال برنامه های جدید برای امتحان هستند توصیه می کنم.
خیلی با حال و هیجانی
لگ در گوشی 8 گیگ رم
👍خوبه
حرف نداره
شکنجه گر for Android - APK Download
Knife Hit Arkada jwb
iOS دارد.
آگهی بیاید و بعد از تماشای کل آگهی دکمه لغو ظاهر نشود مخصوصاً تبلیغ خرید لطفاً اگر به مشتری خود اهمیت می دهید این مشکل را حل کنید
خیلی بازی خوبه ی ها ولی آدم که خیلی بازی میکنه دیگه بدش میاد لطفا قشنگ بازی رو هیجان دار کنید 😊 خیلی بهتره هیجانی باشه ممنون از سازنده اش😊
@ketchapp تبلیغات 30 ثانیه ای غیرقابل رد شدن آن را خراب می کند. خیلی باهوش نیست زیرا خاموش کردن بازی و راه اندازی مجدد آن سریعتر از نشستن و تماشا کردن/انتظار برای پایان آگهی 30 ثانیه ای است.
عالی وااااتتآ
عاشق این بازی هرازگاهی یک تبلیغ و حتی 30 ثانیه هم نمی شود مگر اینکه در حال تماشای یک تبلیغ برای چند سیب اضافی باشید. من فکر می کنم خیلی جالب است که در به روز رسانی بعدی توسعه دهندگان آن را طوری بسازند که بتوانید رنگ دسته نوار k را که با آن شروع می کنید تغییر دهید. این چاقوی مورد علاقه من تاکنون بوده است و اینکه بتوانم رنگ دسته را به رنگ مورد علاقه خود تغییر دهم، رویای من خواهد بود!
بدترین بازی ... بیش از حد لاگا و اشکالات چاقو همیشه عقب می افتد و به چاقوی دیگر ضربه می زند
من فکر می کنم برای اینکه چاقو چاقو نامحدود نباشد باید حدی داشته باشد که مانند 1 چالنج 20 تا 30 دور داشته باشد سپس بعد از 40 به 50 و سپس 60 به 70 دیگر. لطفا آن را بهبود بخشید. به خاطر نامحدود بودنت دو ستاره میدم . وگرنه بازی عالیه 😊
Knife Hit Arcade kxn
ازوقتی بروزرسانی کردم دگ نمیاد هرکاری میکنم نمیشه بازی کرد میشه بگید چکار باید بکنم؟؟؟😑😑
عالییییی
اوه خیلی خوبه ولی حوصله اش رو سر بردم اگر فقط به دنبال اتلاف وقت هستید، این بازی فقط یک بازی است که باید در خانه انجام دهید
اوه من خدایا! این یک بازی شگفت انگیز است، من کاملا آن را دوست دارم! تبلیغات بسیار کوتاه هستند، من واقعاً گرافیک بازی را دوست دارم و دوست دارم که چگونه می توان با استفاده از چاقو سیب را در بین مراحل دریافت کرد! پوست چاقوها نیز واقعا خلاقانه است! 5/5، به کار خوب Ketchapp ادامه دهید! 🤩
خوب بود ولی مرحله اش چرا سیو نمبشه وقتی ببازی باید از اول بازی کنی
دانلود بازی اندروید و آیفون Knife Hit - زومجی
بازی خوب و ساده ای است
من از این بازی متنفرم، افزودنی های زیادی دارد و خیلی سخت است، آن را به دوستم دادم که در هر بازی شگفت انگیز است و او نتوانست این کار را انجام دهد یا بازی های شما خیلی سخت هستند. این احمقانه است لطفا دانلود نکنید آزاردهنده است فکر کنید که مردم حتی این بازی را امتحان کرده اند. خیلی بد است که می خواستم به آن صفر بدهم اما این امکان پذیر نیست بنابراین یک تشکر می کنم.
معمولی بود خیلی خوب نیست بنظر من بای
این بازی خیلی خوبی هست
من واقعاً توصیه می کنم این بازی خسته کننده است. من می توانم بگویم این بهترین بازی کشتن زمان است. بازی های کچاپ شرکتی است که بهترین بازی های زمان کش را دارد. اگر این بازی را دوست دارید، من واقعاً توصیه می کنم "دانک شات" را بازی کنید. این است که من واقعاً بازی و تمام چاقوهای لباسش را دوست دارم. در ساخت این بازی کار بسیار خوبی انجام دادید 🤗🤗🤗
سلام این بازی خیلی سخت است من چاقوهای زیاد بردم
iOS باید
خت
اول از همه می خواهم بگویم که بازی شما قطعا یکی از بهترین های موجود است. من چندین ساعت را صرف بازی کرده ام و تا این اواخر هیچ شکایتی نداشتم که دستگاهم را عوض کردم. با تغییر دستگاهم، تمام پیشرفتی را که در بازی شما انجام داده بودم از دست دادم. آیا راهی هست که بتوانم همه چیز را پس بگیرم؟ ممنون، جون
خیلی بازی خوبیه
پیشرفت من به طور تصادفی بازنشانی شد.
سلام من ستایش علی نژاد هستم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوب بود دست سازندش درد نکنه ❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘🤩🤩🤩🤩
معمولی 😑
عالییییییی حتما نصب کنید 😍😍😍🤩🤩🤩🤩🙏
من این بازی را دوست دارم! اما نوشابه را نمی توانم کامل کنم چندین بار امتحان کردم اما کامل نمی شود ..........
Dragondodo - juveeli lööklaine Vabaajamängud rrpp
واقعاً سبک بازی را دوست دارم اما واقعاً هدف آن را درک نمی کنم. بعد از مدتی خسته کننده می شود
🤍این بازی خیلی عالیه💛
عالیه حتما دانلود کنید🤗🤗